TJÄNSTEOMRÅDEN


»
 


PERSONALSAMTAL


»


SECOND OPINION


»


REKRYTERING
 

Namn: *

Telefon:

E-post: *

Meddelande: *

Annonsera lediga jobb via oss idag!

Vi erbjuder dig som kund att annonsera era lediga vakanser på vår hemsida. Om ni har ett rekryteringsbehov men vill sköta hela processen på egen hand så är det ett bra kompliment att annonsera era lediga tjänster via oss. Vi når ut till en bred målgrupp av jobbkandidater både inom universitetsvärlden samt i den offentliga och privat sektorn. Ni kan välja att lägga upp en befintlig jobbannons alternativt att ni tillsammans med oss utformar en ny. Detta sker enklast genom att ni fyller i vårt anpassningsbara offertformulär för rekrytering. Här kan ni specificera relevant information för tjänsten samt ladda upp er företagslogga.

Vi kan länka er annons direkt till Ert företags interna jobbsökningssystem alternativt att vi tar in ansökningarna och sedan förmedlar dem vidare till er. Uppläggen varierar, men det viktiga för oss är att vi kan kompletera era rekryteringsprocesser på ett effektivt sätt. Som en extra marknadsföringskanal, beroende på nivå av tjänst, kan vi även marknadsföra ert företagsnamn och era utannonserade jobb på universitet i Stockholmsregionen. Detta görs i form av fysiska annonser på universiteten.

Hur går det till då vi kompleterar er rekryteringsprocess?


Om du är intresserad av att komplettera er befintliga rekryteringsprocess med vår annonseringstjänst kontakta oss på +46 (0)730762767, alternativt skicka er förfrågan via snabbformuläret till höger så återkommer vi inom kort.

Webbplats utvecklad av Trinax AB