För Kandidater

Funderar du på att söka nya utmaningar? Vi kan hjälpa dig till ditt nya drömjobb. Skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss när vi har ett jobb som matchar din profil...

Sök jobb via din profilsida 

Våra utannonserade jobb söker du smidigast genom att registrera ditt CV i vår databas. Eftersom vi använder oss av ett sökverktyg i våra urvalsprocesser, för att matcha fram kvalificerade kandidater, så rekommenderar vi att du registrerar en profil direkt på vår hemsida. När dina uppgifter ligger inne i vårt system så kan vi matcha fram relevanta jobb utifrån din sökprofil.

För att registrera profil och CV i vår databas: Registrera här...


Mejla ditt CV till oss

Då vi ofta hjälper våra kunder med rekryteringsuppdrag som inte är officiella så kan du som ett alternativ även mejla en spontan-ansökan till oss. Vi kan på så sätt matcha din kompetens och bakgrund med tjänster som vi måste tillsätta. Behovet hos våra kunder varierar. Våra inofficiella uppdrag innebär vanligtvis att vi hjälper till med rekrytering av specialister, chefer och executives. Ibland kan det även innebära rekryteringar på vd nivå.

Skicka in en riktad spontan-ansökan inklusive CV och personligt brev till: info@dynamic-work.se.

Har du övriga frågor kring din ansökan eller vill veta mer om vår ansökningsprocess rent generellt kontakta oss gärna direkt på telefon.

Webbplats utvecklad av Trinax AB