TJÄNSTEOMRÅDEN


»
 


PERSONALSAMTAL


»


SECOND OPINION


»


REKRYTERING
 

Personaluthyrning

Att hyra in en konsult från oss är ett kostnadseffektivt sätt att snabbt få tillgång till rätt kompetens under en flexibel tidsperiod. Även då våra kunder har ett rekryteringsbehov så hyr vi ofta först ut en konsult i prova-på-syfte. Detta är ett effektivt sätt för våra kunder att se om personen passar in i organisationen, innan beslut om anställning tas. Vi på DWS anser att varje enskild kunds behov är unikt. Därför ser vi alltid till att skicka ut konsulter som har den anpassningsbara kompetens och erfarenhet som krävs för uppdragen.

 

Hyr först – rekrytera senare! Prova på en konsult och se vad ni tycker innan ni bestämmer er för att rekrytera. Vår konsulter hyrs ut på deltid- och heltid. Men kanske behöver ni enbart hyra in personal under en viss period, ett par dagar i veckan eller till och med ett fåtal timmar? Hur än er bemanningssituation och era behov ser ut så garanterar vi en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning för er organisation.

Vid bemanning är konsulten anställd hos oss och ni hyr och betalar för konsulten per timme. Att hyra personal från oss innebär en stor säkerhet i och med att om konsulten på ett eller annat sätt inte passar in i er organisation så går det under de första 3 månaderna att byta ut denne mot en annan konsult med likvärdig kompetens. Precis som för rekrytering så kan ni för bemanning specificera om ni vill att vi ska utföra specifika tester på kandidaterna/konsulterna.

Konsulter utifrån era behov

Vi har en stor kandidatpool i vår databas och därför kan vi på ett kostnadseffektivt sätt söka på kandidater som matchar er kravprofil. Vår matchingsprocess utgår alltid ifrån relevanta kvalifikationer såsom utbildningar, arbetslivserfarenheter och meriter. Därtill kan vi utföra personbedömningar, med utgångspunkt i psykometrisk testning; personlighet, integritet, intelligens och många andra bedömningsområden kan vi utväredera beroende på era behov och önskemål.

 


 Om du har funderingar kring våra bemanningstjänster kontakta oss på telefon: 0730762767. Vet du redan nu vilken konsultkompetens ni önskar hyra, fyll i vårt anpassningsbara offertformulär så återkommer vi med priser och övrig information inom kort - Gå till "Offertförfrågan bemanning"

 

Webbplats utvecklad av Trinax AB