TJÄNSTEOMRÅDEN


»
 


PERSONALSAMTAL


»


SECOND OPINION


»


REKRYTERING
 

Namn: *

Telefon:

E-post: *

Meddelande: *

Outsourcing (ekonomi & redovisning)

För kunders räkning sköter vi administrativa uppgifter såsom bokföring, kundfakturering, leverantörsbetalning, moms- och avgiftsredovisning, avstämningar m.m. Det finns många olika upplägg med alltifrån att företagen lämnar in allt material till oss, till att vi bara hjälper till med valda delar. För dem som önskar tar vi emot företagens leverantörsfakturor direkt till oss, skannar in dem och får ett godkännande från företaget via internet att den är korrekt och kan betalas och/eller bokföras.

Vi har också löneuppdrag där vi sköter företagens lönehantering med exempelvis utbetalning av lön, uträkning av lön och uppgifter till Skatteverket och andra myndigheter.

Vi utför bokslutsarbeten, upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Vi bistår också med vissa frågor av juridisk karaktär, men vid mer komplicerade juridiska frågor har vi ett samarbete med en erfaren och mycket kompetent jurist.

När det (som t ex med juridiken ovan) gäller frågor av mer specifik karaktär har vi samarbeten med specialister inom olika områden. Även för den som driver ett företag som behöver en revisor har vi olika revisorer vi kan rekommendera.

Även andra tjänster som t.ex. budgetarbete, bolagsbildning, kalkyler, företagsvärdering, skattefrågor, generationsskiftesplanering och kapitalförvaltning ligger inom vårt arbetsområde, kort sagt att vara ett bollplank till företagaren i allt som berör såväl företagets som hans/hennes privata ekonomi.

Nedan finner ni ett urval av de tjänster som vi kan stå till tjänst med:


Om du är intresserad av våra outsourcingtjänster kontakta oss på +46 (0)730762767, alternativt skicka en intresseanmälan via snabbformuläret på denna sidan eller skicka E-post till info@dynamic-work.se

 

 

Webbplats utvecklad av Trinax AB