Rekrytering

IntresseanmälanVi kan bistå er i hela rekryteringsprocessen, alternativt specifika delar av den. Oavsett vad ert behov är så kan vi bistå med en lösning. Vi genomför rekrytering inom alla typer av yrkesområden och för alla nivåer av befattningar.

Rekryteringsprocessen börjar med en noggrann behovsanalys där vi i samråd med uppdragsgivaren går igenom befattningens inriktning och innehåll, vilken kravprofil som krävs, samt vilken typ av urval som passar bäst-annonsering eller searchförfarande. När vi slutfört urvalsprocessen så presenterar vi de kandidater som vi anser mest kvalificerade för den aktuella tjänsten. Detta sker genom ett utlåtande i form av ett PM för varje kandidat. Efter era möten med kandidaterna bistår vi med konsultativt stöd i beslutet.

Vi använder de senaste vetenskapligt utprövade urvalsinstrumenten. Mer om våra instrument.

Exempel på chefsrekryteringar med searchförfarande som vi genomfört är vd till Riksbyggen, vd till FASAB 6F och förbundsdirektör till KFO.

 Rekryteringsprocessen


Om du har funderingar kring era framtida rekryteringar kontakta oss så berättar vi mer. Vet du redan nu vilken personalkompetens ni är i behov av, fyll i vårt anpassningsbara offertformulär så återkommer vi med priser och övrig information inom kort - Gå till "Offertförfrågan rekrytering".


Webbplats utvecklad av Trinax AB